Vad jag säger

Hej! Det är mig du ser här ovanför på bilden!

Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att vara i ditt livs absolut bästa form?

Jag vill att du tar en stund och verkligen tänker till på det innan du fortsätter läsa…

Jag bygger livsfighters, det är vad jag gör. Att få förtroendet att ta hand om människors hälsa är något som jag håller väldigt nära om hjärtat. Det är för mig den absolut största komplimangen man kan få och är något som jag verkligen är passionerad över.

Alla kan springa 1000 trappsteg och bli både starka i benen och få bra kondition, visst? Men det är väldigt få som kan springa 300 trappsteg i samma trappa och få ut exakt samma resultat – smart träning är nyckeln!

Slå ut dina träningsresultat på 5 år, visst! Tänk om du skulle få ut samma resultat på ⅓ av tiden och mer därtill? Vart befinner du dig då om 5 år?

Om du som många andra har en i övrigt hektisk livsstil och du vet med dig att träning vore bra för både det fysiska och psykiska men du får helt enkelt inte in det i ditt liv? Att träna smart utifrån dina unika förutsättningar och mål är A och O. Skulle det vara av värde för dig?

 

Kost? Jag försöker promota en livsstil där man får äta “skräpmat” ibland. Att äta och dricka gott är lika med hälsa i min värld. Man måste inte äta perfekt, tvärtom. Våra kroppar är fantastiska maskiner som är superduktiga på att omvandla näringsämnen men självklart ska vi inte missbruka det faktumet. Man kan ha en extremt vältränad kropp utan att ändra speciellt mycket i dina kostvanor, jag kan visa dig hur, om du vill?

Att garantera mätbara resultat i form av exempelvis mått, vikt, fettprocent och muskler skulle de flesta tycka är våghalsat – men jag är beredd att ta den risken.

Du behöver rätt verktyg för att lyckas, och jag kan visa dig precis vilka.

Jag träffar mina klienter i SEB USIF Träningsarena i Rosendal. Har du varit här? Vi har verkligen superfina lokaler! Nybyggnadskänsla rakt igenom.

Är du beredd att comitta till dina mål och komma i ditt livs bästa form? Hör av dig och beskriv lite mer detaljerat om vad du vill ha hjälp med, så kan vi därefter ses förutsättningslöst.

Allt gott!

pontus-signatur

Pontus Sundgren
Lic. ELEIKO PT
Strength & Conditioning Coach