”Att motionera regelbundet är en sak, att vara i
sitt livs toppform en annan.”

”Att motionera regelbundet är en sak, att vara i sitt livs toppform en annan.”

Vad dom säger

Här presenteras ett urval av referenser från de personer som Pontus har hjälpt eller hjälper med deras träning och hälsa. Enligt nedanstående:

“Jag är en mediaprofil som syns tämligen ofta på TV och därför vill jag också hålla mig i bra form. Dels för mitt jobb men främst för att jag vill ha ett långt och friskt liv för mig och mina barn. Jag valde att ta råd av Pontus och förstod ganska fort att han är mycket noga med diskretion för vilka han hjälper vilket jag värdesätter mycket. Jag har aldrig känt mig så här bra i kroppen och utseendet kom på köpet! Jag rekommenderar ofta mina vänner och bekanta som är i liknande arbetssituation som mig själv att ta hjälp av Pontus för att han verkligen levererar!”

Hälsningar X., SVT

“Pontus är en inspirerande och talangfull individ som verkligen har hjärta för träning. Det märks tydligt att han brinner för det han gör och det smittar av sig kan jag säga. Jag tränade mycket som ung och tappade stinget någonstans emellan att vi fick barn och nytt uppdrag i koncernen. I mitt jobb så är stressfaktorn ganska hög men hanterbart. Träningen som jag och Pontus har lagt upp har verkligen ökat min tolerans för vad jag tycker är generellt ansträngande. Jag orkar mer på jobbet och känner också att jag är en fantastiskt pappa och make. Innan vi körde igång så kände jag mig ganska hängig men inte längre. Vill man komma i riktigt bra form så är Pontus en fantastisk coach och vän!”

VD, ca 800 anställda.

“Det jag tycker är bra med Pontus är att han inte bara lägger upp träningen i samråd med mig utan också utbildar mig på vägen. Det märks verkligen att han anstränger sig för att lära en så mycket som möjligt! Det känns logiskt och han har en förmåga att förklara de mest komplexa ting på ett enkelt sätt! Lättförståeligt helt enkelt! Jag har aldrig känt mig i så här bra form och då har jag ändå tävlat i gymnastik i mina yngre dagar! Vill du få en riktigt stark och uthållig fysik och samtidigt få ett helt nytt tänk kring träning och hälsa så är Pontus rätt man för dig!”

Specialistläkare, Akademiska sjukhuset.

“Resultatinriktad med mätbara resultat. Pontus är en fantastisk tillgång i mitt liv som ständigt ser till att jag får utveckling i min fysik. Jag hade aldrig kunnat åstadkomma det vi gjort tillsammas utan hans hjälp. Iom att jag har en diskbråckproblematik och fått rådet att jag aldrig skulle kunna springa igen så trodde jag det var kört. Sen träffade jag Pontus som hjälpte mig att förstå vad som behövde göras och nu är det inga som helst problem att springa. Han har både stärkt min kropp och intellekt på samma gång! Det går inte att sätta ett pris på det han har hjälpt mig med. Jag kan springa igen, det är mitt allt! Pontus är en sån person som inte blir imponerad av kändisskap utan det kändes väldigt avslappnat och naturligt första gången vi hördes och när vi träffades. Han ser en för den personen man är och inte allt runt omkring!”

MVH Elitidrottare X.

“Hej! Som nybliven singel i 40 års åldern och efter 14 års giftemål och 3 barn så kände jag att jag ville satsa på mig själv lite mer. Jag ska vara ärlig och säga att jag var ett vrak rent fysiskt när jag kontaktade Pontus. Jag kan inte annat än att säga: Wow! Idag känner jag mig som en 30 åring! Allt som “hängde” är nu nästintill fast och mina muskler syns mycket tydligare. Under vår tid så tappade jag nästan 11% överskottsfett och ersatte nästan hela volymen med muskler. Ändå ser jag inte stor ut, utan bara väldigt “tonad”! Vill du komma i riktigt bra form utan att göra stora uppoffringar i kosten och framförallt träna smart så är Pontus your guy! Han är verkligen inte den billigaste tränaren men det var värt varenda krona!”

MVH Maria

“Pontus är en fantastiskt härlig person som inte bara kan sin sak, han är extremt trevlig att ha att göra med också! Idag är han en viktig del i mitt liv där han skapar värde genom att hela tiden hålla koll på att jag har en progression i min träning. Jag kunde inte i ens i min vildaste fantasi tro att man kan se ut såhär i kroppen även fast man är närmare 50. Jag känner och ser att jag är mycket hårdare, muskulösare och snabbare i allt jag gör. Jag spelar mycket Tennis och åker skidor på vintrarna och där märks det verkligen skillnad! Det han bidrar med för mig är helt ovärderligt! Det känns nästan som om jag har fått tillbaka min ungdom igen!”

Koncernchef, Investmentbolag